Wellblog

Wellblog

Omnia Vita ex Mare

Oftewel: alle leven komt uit zee! Zeewier is een mooi voorbeeld daarvan: Zeewier is voeding, verzorging en gezondheid! Zeewier is natuurlijk, gezond, duurzaam en... lekker!

En... er valt veel over te vertellen! Daarom we'll blog met Wellblog

Benieuwd naar uw reactie.

Kees Boender

Eerste zeewier producten uit Oosterschelde

ZeewierPosted by Kees Boender Wed, August 27, 2014 23:02:43
In samenwerking met het bedrijf Zeewaar brengt Your Well vanaf vandaag het eerste echte zeewier product uit de Oosterschelde voor consumenten op de markt. Het betreft suikerwier oftewel royal kombu, een heerlijke smaakmaker en zoutvervanger in 2 verpakkingen (vlokvorm en grotere stukken). Met dit product laten Rebbeca Wiering en Jennifer Breaton van Zeewaar zien dat het heel goed mogelijk is om in ons landje een pracht zeewier product op de markt te brengen. Alles nog wat experimenteel, maar absoluut de moeite waard om te proberen in de keuken. Felicitaties voor beide dames in ieder geval, voor dit prachtige product en de geweldige presatie.

Ook het blad GezondNu besteedt deze week in de september editie aandacht aan Zeewaar. Zeeuwse royal kombu kan via www.wereldvanzeewier.nl besteld worden. Wij zijn benieuwd naar je bevindingen.  • Comments(0)//wellblog.yourwell.nl/#post7